اطلاعیه کتابخانه خاوران

با سلام، به اطلاع کلیه ی دانشجویان گرامی می رساند ساعات کاری و خدمات رسانی کتابخانه

ازتاریخ 99/9/1لغایت 99/9/16بشرح ذیل می باشد:

_کلیه ی کتب امانت گرفته شده توسط دانشجویان عزیزتاتاریخ99/9/16تمدیدمی شود.

_درخواست انجام همانندجو فقط ازطریق ارسال فایل word پایان نامه به آدرس ذیل امکان پذیراست:

khavaranlibrary98@gmail.com

_درخواست بررسی پایان‌نامه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد فقط از طریق ارسال فایل pdf پایان نامه به آدرس ذیل امکان پذیراست:

khavaranlibrary98@gmail.com

_جهت درخواست مقاله، اطلاعات مقاله مورد نظر را به آدرس ذیل ارسال نمایید و در بخش subjectحتما عبارت درخواست مقاله را درج نمایید:

khavaranlibrary98@gmail.com

_دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت درخواست عضویت در پایگاه مقالات مگاپیپر به ایمیل khavaranlibrary98@gmail.com

اطلاعات شخصی خود ازجمله نام ونام خانوادگی، شماره تماس وتصویرکارت دانشجویی خود راارسال نمایند. حتما در بخش subjectعبارت درخواست عضویت در مگاپیپر درج شود.

_لازم به ذکراست کتابخانه همه روزه از ساعت9لغایت12 پاسخگوی شما می باشد در صورت نیاز با شماره 35230690داخلی125 تماس بگیرید.

باتشکر از همراهی شما عزیزان

کتابخانه خاوران