دستورالعمل آموزشی نیمسال دوم 1401-1400

با عنایت به سیاست های ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا و طرح فاصله گذاری اجتماعی، به اطلاع اساتید ارجمند و دانشجویان گرامی می‌رساند تا اطلاع ثانوی کلاسهای نظری بهمن ماه  نیمسال دوم سال تحصیلی 1401 _1400 به صورت الکترونیکی در بستر سامانه آموزش مجازی تماماً آنلاین و در چارچوب این دستورالعمل که به تایید شورای آموزشی رسیده است، انجام خواهد پذیرفت. بدیهی است در صورت اتخاذ و ابلاغ هرگونه تصمیم جدید از سوی وزارت علوم  مراتب جهت نحوه برگزاری کلاسها در ادامه،  مراتب اطلاع‌رسانی خواهد شد:

1)جهت استفاده بهینه دانشجویان عزیز از فرصت‌های جاری تا بازگشت شرایط عادی تمامی "کلاس های نظری"  به روش یادگیری الکترونیکی( تماماً آنلاین) و در سامانه مجازی برگزار خواهد شد. بنابراین انتظار می‌رود مدیران محترم گروههای آموزشی و اساتید محترم اقدام لازم را برای مشارکت حداکثری دانشجویان به عمل آورند و اهمیت حضوردرکلاس های الکترونیکی را به دانشجویان یادآور شوند و دانشجويان عزیز نیز جدیت و پیگیری لازم را جهت حضور به موقع در کلاس‌های آموزشی آنلاین و مطالعه کافی وانجام کارهای علمی، تحقیقاتی وپژوهشی داشته باشند تا انشاءالله با تلاش و مشارکت جمعی دانشجویان عزیز و اساتید گرامی، آسیب‌های ناشی از این مشکل به حداقل برسد.

•  جهت مشارکت و حضور دانشجویان در کلاس های آنلاین ، حضور و غیاب در ابتدا و انتهای کلاس توسط اساتید صورت میگیرد و غیبت بیش از 3 جلسه به اداره آموزش اعلام خواهد شد.

2) درمورد دروس عملی اعم از کارگاهی، ورزشی، عملیات میدانی و آزمایشگاهی نیمسال جاری ، براساس تصمیمات مدیران محترم گروه متعاقبا اعلام خواهد شد و زمان شروع این کلاسها 7 اسفندماه می باشد.

3) مبنای به پایان رساندن نیمسال جاری، اتکای حداکثری بر آموزش‌های الکترونیکی است و لازم است این شیوه آموزش برای همه دروس نظری در تمامی مقاطع تحصیلی انجام شود. لذا اساتید محترم تا بازگشت شرایط عادی، کلاس‌ها را طبق دستور العمل اجرایی کلاس های الکترونیکی که به صورت برخط (آنلاین) می‌باشد در هر جلسه برگزار نمایند . لازم است دانشجویان زمان برگزاری کلاس‌های بر خط را از سامانه دانشجویی پیگیری نمایند. (برنامه کلاس‌های آنلاین  مطابق برنامه زمانی درسی میباشد)

4) مبنای رسمی و مستند فرایندهای آموزشی موسسه سامانه آموزش مجازی( کلاس های آنلاین) است. بدیهی است موسسه مسئولیتی در قبال فعالیت اساتید و دانشجویان در سایر سامانه‌های الکترونیکی و شبکه‌های اجتماعی نخواهد داشت. هر چند اساتید محترم می‌توانند به عنوان روش مکمل از سایر فضاهای مجازی استفاده نمایند.

5) مدیران محترم گروه‌های آموزشی مسئولیت نظارت کمی و کیفی بر  کلیه فعالیت های اساتید و دانشجویان اعم از برگزاری کلاسهای عملی، بر گزاری کلاس های آنلاین و ... را بر عهده دارند و شایسته است طبق ساز و کار های ابلاغ شده ماهانه گزارش اقدامات انجام شده را به معاونت آموزشی ارائه نمایند.

6) لازم است محتوای کلاس های آنلاین  به نحوی باشد که کیفیت آموزش لطمه نبیند و مطابق با طرح درس و سرفصل های مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری بوده و جهت دسترسی دانشجویان به طرح درس هر هفته، اساتید بایستی طرح درس هر جلسه آموزشی را از هفته قبل در سامانه ثبت نمایند. بدیهی است دانشجویان با مراجعه به سامانه مربوطه خود میتوانند طرح درس، نحوه ارزیابی و ... را مشاهده نمایند.

7)  از آنجایی که مقرر گردیده تا ارزیابی دروس مطابق با مقررات در طول نیم سال و توسط اساتید انجام پذیرد ،  اساتید می بایست در کلاس‌های مجازی خود  اقدام به ارزیابی آموزشی نمایند.  در این راستا اساتید میتوانند از دروس تدریس شده در هفته های گذشته ، اقدام به اخذ کوییز (امتحانک) ، امتحان میان ترم ،  حل تمرین ، حل تمرین توسط دانشجویان ، حضور و غیاب دانشجو ،  ارائه و بررسی پروژه و ... نمایند و دانشجویان موظف به شرکت در فعالیت های مزبور می باشند.  در این راستا تاکید می گردد تا 12 نمره از نمره پایانی به ارزیابی در طول نیم سال تخصیص و نهایتا  ۶ نمره مربوط به امتحانات پایان ترم می باشد.

8) تاریخ شروع کلاس ها شنبه مورخ 1400/11/30 و پایان کلاس ها پنجشنبه 1401/04/02 به مدت 16 هفته آموزشی میباشد.

9) ویدئو های آموزشی نحوه شرکت در کلاس آنلاین، نحوه شرکت و برگزاری کلاسهای آنلاین و... در کانال موسسه بارگذاری خواهد شد.

10) در صورت هر گونه سوال مربوط به کلاس های ترم جاری، میتوانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

شماره تلفن موسسه :  35230690-051

مدیریت کلاسها ( خانم حدادیان) : داخلی 117