ممنوعیت حضور دانشجویان واکسن نزده در کلاس به دانشگاهها ابلاغ شد.

قابل توجه تمامی دانشجویان عزیز ،  محترم و فرهیخته موسسه آموزش عالی خاوران

با سلام
بسیار خرسندیم که مجددا دانشگاه ها حضوری شد و ما ،  شما را ، صحیح و سالم در کنار خود می‌بینیم. ‌
 اما برای اين تداوم،  تدابیری چون رعایت پروتکلهای بهداشتی و واکسیناسیون الزامی است.
چرا که خطر ، به کاملی ، رخت برنبسته و کمانه بر کمین است.

ما به شما فرهیخته عزیز ، مبتنی بر اهمیتی که به خود، خانواده محترمتان و خانواده بزرگ خاوران می‌دهید، اطمینان داریم که واکسیناسیون را انجام داده اید و لذا هیچگاه از ورود شما به موسسه جلوگیری نمی‌کنیم و به معدود عزیزی که  بنا بر دلایل موجه ای که تا کنون ، مانع شده تا خود را واکسینه نمایند  ، عرض میکنیم که بنا بر حق الناسی که بر گردن دارند، خود  ملاحظه گی نموده و تا وقت باقی است ، واکسن زده و یا با اطمینان خاطر ، پس انجام تست قاطع  pcr ، با اعتباري به نهایت ۳ روز ، راه موسسه را در پیش گیرند.

لاجرم اگر در این بین ، دوستانی که ما را دوست ندارند ، اصرار بر عدم واکسینه شدن دارند ، پرتال آنها را به ناچار خواهیم بست ،  مگر با ارائه برگه تست pcr ، آنهم به مدت موقت ۳ روز که باز ، پس از گذشت این اعتبار ، پرتال این عزیزان بلافاصله مسدود شده و اگر چنین شود ، یا هر سه روز باید تست دهند و یا باید مخاطرات آن ، از جمله حذف ترم ، ممانعت از شرکت در امتحانات و .... ،  مواجه ،  که ما نیز ، راضی به این امر به ناچار،  نیستیم.
پس تا وقت باقی و اقدام ، آسان ، بلافاصله پس از واکسیناسیون ، گزارش الکترونیک آن را اخذ و در سامانه موسسه (همانطور که اطلاع رسانی گردیده ) بارگذاری فرمایید.‌

آرزوی ما سلامتی شما ، خانواده شما و ساکنین خانه دوم شما،  یعنی کارکنان ، اساتید و دیگر دوستان شاغل به تحصیل ، در موسسه آموزش عالی خاوران است.
با احترام